Loading...
+91 9288003324

Vegetables

(0 Reviews) Add Review
Delivery Kakkanad only  Kakkanad only

Cabbage violet ooty

Cabbage Violet

MRP ₹

Cabbage Violet(Vattavada)

This organic violet cabbage is from Vattavada(Munnar), a place where the climate and soil are ideal for cabbage cultivation. Violet cabbage or purple cabbage is a nutrient-rich vegetable. It contains low calories and more nutrients, making it ideal for people looking for weight loss. Anthocyanins lower the risk of heart disease and cancer. It is good for digestion and maintains blood pressure. As it is rich in antioxidants, it makes the skin youthful and prevents wrinkles and fine lines. It also boosts our immunity levels. Vitamin A helps to improve eyesight as well. Vitamin K and Potassium keep our bones and muscles healthy.

കാബേജ്(വയലറ്റ് ,വട്ടവട )

പോഷകങ്ങളുടെ കലവറയാണ് വയലറ്റ് കാബേജ് .വിറ്റാമിനുകളും ധാതുക്കളും ഇതിൽ ധാരാളമായി അടങ്ങിയിട്ടുണ്ട് .കാബേജിലെ കാൽസ്യം എല്ലുകളുടെ ആരോഗ്യവും ബലവും വർദ്ധിപ്പിക്കാൻ സഹായിക്കുന്നു .വിറ്റാമിൻ സി രോഗപ്രതിരോധശേഷി വർദ്ധിപ്പിക്കുന്നു .ആരോഗ്യകരമായി ശരീരഭാരം കുറക്കാൻ സഹായിക്കുന്ന പച്ചക്കറിയാണ് ഇത് .നാഡീപ്രവർത്തനങ്ങളെ ഉത്തേജ്ജിപ്പിക്കുവാനും ഹൃദയാരോഗ്യം വർദ്ധിപ്പിക്കാനും  ഇതിലടങ്ങിയിരിക്കുന്ന  വിറ്റാമിൻ ബി 6  ഗുണങ്ങൾ സഹായിക്കുന്നു .നേത്രരോഗ്യം മെച്ചപ്പെടുത്താൻ ഇതിലെ വിറ്റാമിൻ എ സഹായിക്കുന്നു . ഇതിലടങ്ങിയിട്ടുള്ള ആന്തോസയാനിനുകളും ആന്റിഓക്സിഡന്റുകളും തലച്ചോറിന്റെ പ്രവർത്തനങ്ങളെ ഉദ്ധീപിപ്പിക്കുവാനും  യുവത്വം നിലനിർത്താനും സഹായിക്കുന്നു .മൂന്നാറിലെ വട്ടവടയിൽ ജൈവകൃഷിയിലൂടെ ഉത്പാദിപ്പിക്കപ്പെടുന്ന ഈ കാബേജ് മികച്ച ഗുണനിലവാരത്തോടെയാണ് ലഭ്യമാകുന്നത്.

Benefits
Violet cabbages contain anthocyanin, which acts as a digestive aid and antioxidant.
It has anti-ageing properties and reduces the risk of osteoporosis by maintaining bone health.

Storage and uses
If you aren't going to eat the cabbage instantly, don't cut it because it loses vitamin C when cut.
If you can't finish the remaining cabbage instantly, wrap it tightly in plastic wrap and keep it in the fridge for up to two days.
The crispiness of the vegetables is preserved by storing them in the refrigerator.
Even though cabbage is most nutritious when eaten raw, it can be added directly to any salad or sandwich.

No Reviews yet..

Related ProductsDaily Essentials For Your Everyday Needs

back-to-top